Wij zijn in Nijmegen onlangs gestart met een nieuwe woonzorglocatie. Cliënten met een VG/WLZ pakket kunnen bij ons terecht voor 24-uur begeleiding. Tevens helpen wij cliënten om door te stromen naar een eventuele vervolgtraject. 

Ons team bestaat uit een klein team aan professionals die allen gespecialiseerd zijn in VG problematiek. Door het creëren van een veilige woonomgeving, kunnen onze bewoners zich op hun eigen tempo en met de nodige ondersteuning de maximale uit zichzelf halen. 

Bij de indeling van ons huis zijn wij uitgegaan van voldoende privacy voor iedere individuele bewoner en tegelijkertijd van het op een vanzelfsprekende manier uitnodigen tot contact en ontmoeting.

Heeft u cliënten die op zoek zijn naar een woonlocatie dan hebben wij per 1 december 2020 nog plek voor vier bewoners. Momenteel werken wij in Nijmegen nog alleen op PGB basis.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via info@balanszorggelderland.nl of telefoonnummer 06-27271635. Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen via Contact op onze website.

Go Top
Balans Zorg Gelderland
 

 

 

 

 

© 2020 Balans Zorg Gelderland.
Alle rechten voorbehouden.